Södra Fjärskogsvägen 24 – 7 – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 12 000 000 kr

Beskrivning av Södra Fjärskogsvägen 24

Välkommen till detta sagolika hus med fjordutsikt och en harmonisk sammanslagning av traditionell charm och modern komfort. Detta vackra hus bjuder in dig med sina rikt utsmyckade detaljer såväl inne som ute. Här finns gott om platsbyggd inredning med gedigna materialval och sober färgskala. På entréplanet möts du av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor. Här finns även ett mysigt allrum, ett hobbyrum för kreativa projekt, en avslappningsavdelning för total återhämtning och en praktisk tvättstuga.
Uppför trappan väntar ett välutrustat kök med en traditionell vedspis, perfekt för att skapa läckra måltider och en känsla av hemtrevnad. Det stora vardagsrummet bjuder in till avkoppling med en härlig balkong där du kan njuta av den förtrollande fjordutsikten. Från matplatsen leder dörrar ut till det soliga altandäcket med en inbjudande pool och en avkopplande pergola – perfekt för underhållande vänner och familj.
På det övre planet finner du väl tilltagna sovrum och ett allrum med tillgång till en mysig balkong där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt.
Trädgården är en oas av skönhet med vackra stensättningar, prydligt planterade buskar och träd samt en charmig lekstuga för de små. En välskött gräsmatta och en pittoresk lyckobrunn bidrar till den idylliska atmosfären. Här finns även gott om plats för parkering av ett flertal bilar på den stenlagda gårdsplanen och ett i dubbelgarage. Gångavstånd till bad och närhet till skolor, förskola och enkel åtkomst till centrala Kungsbacka samt E6:an för smidiga pendlingsmöjligheter
Låt dina drömmar bli till verklighet och skapa minnen för livet i detta underbara hem!

Karta för Södra Fjärskogsvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-156m2-fjordsidan-kungsbacka-kommun-sodra-fjarskogsvagen-24-21330808

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.