Södra Backgatan 2 – 4 – Bollnäs kommun

Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Södra Backgatan 2

Välkommen till denna välskötta villa med ett centralt läge i Bollnäs. Här erbjuds både bekvämt boende och närhet till allt du behöver. Uppvärmningen sker via bergvärme, vilket ger en både energisnål och bekväm lösning.

Bostaden är belägen på en trädgårdstomt om 1 096 kvm och har ett garage med plats för två bilar. På tomten finns även ett fristående förråd/redskapsbod.

Ljust kök från Marbodal med plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån har du även utgång till en inglasad altan, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På entréplanet finns även en gästtoalett, ett duschrum och tre sovrum.

Källaren erbjuder extra utrymme och har bland annat en gillestuga, ett gästrum, en helkaklad dusch, en tvättstuga och en bastu. Här finns möjligheter för både avkoppling och praktiska ändamål.

Läget är centralt med närhet till skolor, barnomsorg, sporthall och tåg/busstation.

Sammanfattningsvis är detta en välskött villa med ett centralt läge i Bollnäs. Med sina bekvämligheter, barnvänliga omgivningar och närhet till allt du behöver, är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen.

Karta för Södra Backgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bollnas-centralt-bollnas-kommun-sodra-backgatan-2-21303898

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.