Snövitvägen 1 – 6 – Smedjebackens kommun

Utgångspris: 2.250.000 kr

Beskrivning av Snövitvägen 1

Välkommen till detta rymliga och harmoniska boende i Harnäs! Med en boyta på 132 kvm fördelat över 6 rum och 4 sovrum finns gott om plats för hela familjen.
Det inbjudande inglasade uterummet tillåter dig att njuta av både ljumma sommarkvällar och förlänger säsongen på vår och höst. Med en solig trädgård och plan gräsyta är det enkelt att arrangera trevliga trädgårdsfester, bollek eller bara koppla av med en kopp kaffe i lugn och ro på något av soldäcken.

Detta hem har allt du behöver för en bekväm vardag. Ett praktiskt groventré underlättar vardagen, och de två allrummen ger möjlighet till avskilt umgänge. Ett stilrent kaklat badrum på entréplanet samt ett extra duschrum på övre plan med möjlighet till bastu ger utrymme för hela familjen. Det ljusa köket och det rymliga vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder tillsammans. Bostadens 4 sovrum är rymliga, två rum per plan.

Med närhet till grönskande natur och vackra omgivningar är detta det perfekta boendet för barnfamiljen. Här finns möjligheter till långa skogspromenader, cykelavstånd till Ludvika och förskola ett stenkast bort.

Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta underbara bostadsområde. Kontakta oss idag för visning!

Karta för Snövitvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ludvika-harnas-smedjebackens-kommun-snovitvagen-1-21297343

450

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.