Snårbotten Vårkragen – 4 – Storfors kommun

Utgångspris: 1.400.000 kr

Beskrivning av Snårbotten Vårkragen

Ditt nya drömhem väntar på dig i Snårbotten Vårkragen i Storfors. Denna villa är inte bara ett hus; det är en livsstil. Med en generös bostadsyta på 118 kvadratmeter och en imponerande biyta på 58 kvadratmeter erbjuder detta hem en mängd möjligheter för dig och din familj att trivas.

Inuti finner du tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och kreativ inredning. Köket är en hemtrevlig pärla med bra arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det öppna vardagsrummet strålar av ljus och skapar den perfekta miljön för familjemöten och minnesvärda stunder.
Garaget är direkt vidbyggt och nås bekvämt via groventren. Aldrig mer oro över väder och vind när du ska parkera eller ta hand om dina fordon.

På fastigheten finns även ett stall, redo att välkomna 5-6 hästar och en bra sadelkammare. Om du har en passion för hästar eller drömmar om en egen häst, är denna fastighet perfekt för dig.

Den stora trädgården är en frisk fläkt av grönska och utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling under solen. Sommarkvällar och grillfester med vänner och familj blir till minnen för livet.

Det här är mer än bara ett hus; det är möjligheten att förverkliga dina drömmar!

Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck varför detta hem i Snårbotten Vårkragen är det som kommer att erbjuda dig den livsstil du alltid drömt om.

Karta för Snårbotten Vårkragen

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-storfors-storfors-kommun-snarbotten-varkragen-20736715

Avstånd till vatten: 1300 meter

Foto av: Sara Klintberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.