Snäppstigen 15 – 5 – Kalmar kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Snäppstigen 15

Gul som solen själv, lyser hon när man rullar fram, fastigheten på Snäppstigen 15.

Fåglarna kvittrar, morgonsolen speglar sig blank i havet som glittrar utanför. Endast du är vaken. Ett par tofflor på och du tar med dig kaffekoppen med en badrock på ut i morgonbrisen. Magiskt.

Med havet, några kor betandes om somrarna som närmaste granne, är det på Snäppstigen 15 som äntligen drömmen om ert nya boende för livet kan bli ert. Detta är ett hem som inte bara erbjuder närhet till havet och dess fantastiska natur samt dess närhet till Kalmar citys utbud, utan detta är en plats att kalla hemma, på riktigt.

Den stora villa om totalt två plan i sutterräng, erbjuder idag 2 sovrum på övre plan med möjlighet till ett till. Den stora öppna sällskapsytan i vinkel på ovanvåningen är ett magnifikt rum med dess utsikt. Här uppe finns också ett badrum med jacuzzi.
På entréplan välkomnas vi av den tillbyggda och mycket praktiska entréhallen som leder oss vidare in i en stor och öppen hall. Härifrån när man bland annat bostadens tvättstuga, ytterligare ett badrum med dusch, förråd och inte minst husets hjärta som är ett fint renoverat kök vars planlösning integrerar med den öppna planlösningen intill öppen spis- och inte minst, sin närhet till bostadens stora tillbyggda uteplats med stort inglasat uterum samt trevligt ”mellanläge” under tak samt öppet ut mot framsidan, där den vackra utsikten finns. Detta är verkligen en uteplats att andas, umgås och trivas på hela dagen. Här finner man lugnet genom den trivsamma utsikten likt en tavla och lugnet runt om.
Just det. Inte nog med det, så finns den generöst tilltagna balkongen som nås via större sovrummet eller det större vardagsrummet på ovanvåningen. Denna platsen ger utsikten ytterligare dimension. Här erbjudes gott om plats för stunder i enskildhet eller en fika med den bästa du vet.

Ute finns även garage med plats för en bil samt tre olika förrådsdelar och växthus. Behändig tomt med en framsida som är den givna platsen man helt enkelt vistas på dagen lång, året runt.

Genuina och fantastiska Snäppstigen 15, kort och gott-
Välkommen hem!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor och mer information,
Johanna Rathjen
072 – 070 67 31
[email protected]

Karta för Snäppstigen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-boholmarna-kalmar-kommun-snappstigen-15-21303452

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.