Snäckvägen 10 – 7 – Halmstads kommun

Utgångspris: 11.500.000 kr

Beskrivning av Snäckvägen 10

Villan på Snäckvägen 10 är en till sina ytor en bostad som genast fångar ens uppmärksamhet med sin välkomnande atmosfär. Spridd över både entréplanet och övervåningen sträcker sig huset över ca 270 kvadratmeter och erbjuder sju rum och kök.

När man kliver in möts man av en elegant interiör där kök, vardagsrum och matplats integreras sömlöst. Stora skjutpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär som känns inbjudande och hemtrevlig. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för familj och vänner att samlas och umgås.

Utanför huset finns flera uteplatser som erbjuder olika möjligheter för avkoppling och underhållning. Den rymliga takterrassen är perfekt för att njuta av soliga dagar och vacker utsikt över havet, på denna plats avnjuter ni likt nuvarande ägare alla magiska solnedgångar! Trädgårdstomten är lättskött och har en stor gräsmatta som sträcker sig mot söder och gränsar till allmänning, vilket ger en känsla av utrymme och frihet.

Det bästa med husets läge är dess närhet till sanddynerna, endast 115 meter bort. Här kan man njuta av många morgon- och kvällsbad i den friska havsluften och uppleva naturens skönhet på nära håll. Lugnet och friden som präglar området gör det till en idealisk plats för den som söker en högkvalitativ och avkopplande livsstil.

Karta för Snäckvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-frosakull-halmstads-kommun-snackvagen-10-18605515

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.