Smultronstigen 2 – 5 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Smultronstigen 2

I barnvänliga och lugna Tollarp kan vi nu presentera en nyrenoverad 1,5-plansvilla med gott om plats för hela familjen. Här är det uppenbart att säljarna med omtanke och känsla satt sin prägel på varje hörn och denna bostad erbjuder en modern atmosfär som verkligen tilltalar! Entréplan erbjuder stora, öppna ytor med plats för både socialt umgänge, goda middagar och mysigt familjehäng. Köket är renoverat 2020 och här har man valt påkostade material, generösa arbetsytor och fräscha, vita skåpsluckor. Med fyra sovrum i behaglig storlek och ett vardagsrum även på övre plan får hela familjen plats utan att det känns trångt – det här är helt enkelt den perfekta villan för barnfamiljen! Husets två badrum är helkaklade och i tidlösa och behagliga toner.

Utvändigt erbjuds en underbar utemiljö med en härlig pool och stor, lättskött trädgård perfekt placerad på hörntomt. Här njuter man av svalkande bad och underbara sommardagar med mycket lek och bus. Framåt kvällen när mörkret och kylan kryper sig på flyttar man med glädje in i det trevliga uterummet som även är isolerat och med fördel kan användas året om.

I Tollarp bor man i en härlig by med mycket gemenskap och många mysiga områden. Här erbjuds många grönområden såsom Stackedala och för den som gillar fiske är Vramsån ett trevligt besök. Bra bussförbindelser till såväl Kristianstad som Malmö/Lund. Centrala Kristianstad nås på ca 15 minuter med bil. I Tollarp finns flera förskolor och skolor (F-9), matbutik, apotek, vårdcentral och större delen av den service man önskar. Flertalet föreningar med olika aktiviteter, här finns något för alla och ingen behöver gå sysslolös!

Huset är besiktigad och dolda fel försäkrad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Karta för Smultronstigen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tollarp-kristianstads-kommun-smultronstigen-2-21299393

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.