Smedjevägen 28 – 8 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 4.650.000 kr

Beskrivning av Smedjevägen 28

Med fri utsikt över det böljande landskapet i den gemytliga kyrkbyn Simris ligger denna tilltalande bostad. Läget är lantligt och rofyllt, en plats att hämta energi på. Både tomt och bostad är generös till sin yta. Den vackra gråstenslängan har förvandlats till bostad och ger karaktär, tillsammans med den charmerande ursprungsbostaden är detta en tilltalande fastighet på flera sätt. Tomten sträcker sig utmed åkern och ger en otrolig utsikt.
Hela bostaden är väl underhållen och renoverad över tid, en fin och härlig känsla råder. Bostaden bjuder på ett entréplan med kök, härliga sällskapsytor, badrum, tvättstuga och ett sovrum/allrum. Två separat uppgångar till ovanplan ger en naturlig gästdel och en mer privat del. Vardera del har wc, sovrum och allrum, därtill finns genomgående generöst med förvaring. Kakelugn ger skön värme samt höjer mysfaktorn. Solceller är installerat och gör driften behaglig och ligger rätt i tiden. Mysig innergård ger en skyddad känsla. På tomten finns garage med hobbyrum om ca 30 kvm, som ger än mer möjligheter att realisera drömmar: kanske blir detta platsen för att ta emot familj, vänner eller kanske för att förverkliga en längtan i form av verksamhet och skapande? Längre ned på tomten finns två nyare friggebodar. Den generösa tomten inspirerar till odling och lek.
Kyrkbyn Simris är placerad på höjden ovanför Simrishamn och Brantevik och har ett lantligt läge men också närhet till havet och stadens stadskärna vilket gör platsen än mer attraktiv. Byn är levande året runt och det är enkelt att promenera både till Simrishamn och Brantevik. I byn finns handelsträdgård, välkänt galleri, smed och bilfirma. Ett plus är att byn har en egen laddstolpe likaså att Skåneexpressen till Lund passerar. Välkommen på visning!

Karta för Smedjevägen 28

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-simris-simrishamns-kommun-smedjevagen-28-21297645

1700

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.