Småstuguvägen 8 – 6 – Stockholms kommun

Utgångspris: 6 475 000 kr

Beskrivning av Småstuguvägen 8

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade villa i det charmiga Hässelby Södra Villastad. Med bevarade originaldetaljer som blyinfattade fönster och holländskt parkettgolv, är detta hem en sällsynt pärla där tradition möter modern komfort.

Genom den ljusa och luftiga hallen möts du av generösa förvaringsmöjligheter och en övergång från praktisk klinker till den vackra holländska parketten. Det stora och moderna köket, renoverat i stilrena färger med ljusa skåpsluckor och elegant vitt kakel, bjuder in till gemenskap med sin öppna planlösning mot vardagsrummet och tv-rummet. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och leder ut till den soliga och insynsskyddade tomten, perfekt för barnens lek och familjemiddagar under öppen himmel. Vid entrén finner du även en praktisk gäst-WC för extra bekvämlighet.

På övre plan erbjuds fyra lugna och väl tilltagna sovrum, alla badade i naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna. Balkongen utanför hallen är en idyllisk plats att avnjuta en kopp kaffe medan du njuter av den grönskande omgivningen. Det stora och lyxiga helkaklade badrummet är en fristad av avkoppling, komplett med vackra detaljer såsom blyinfattade fönster.

Nedre plan imponerar med gott om förvaringsmöjligheter genom walk-in-closet och förråd. Det rymliga allrummet bjuder in till mysiga stunder framför den öppna spisen och ger möjlighet till ett separat kontor eller extra sovrum om så önskas. Det andra helkaklade badrummet är en tidlös oas med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Med låga driftskostnader, tack vare den smarta konverteringen till luft/vattenvärmepump och den installerade laddboxen för din bil, erbjuder detta hem en harmonisk kombination av ekonomiskt ansvar och modern bekvämlighet.

Karta för Småstuguvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hasselby-sodra-villastad-stockholms-kommun-smastuguvagen-8-21325888

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.