Slöjdgatan 10 – 6 – Hedemora kommun

Utgångspris: 2 400 000 kr

Beskrivning av Slöjdgatan 10

Med ett centralt läge i Hedemora längsmed Slöjdgatan finner vi denna trevliga villa med en spännande arkitektur! Generöst tilltagna sällskapsytor i fem halvplan. Bekväm uppvärmning med vattenburen uppvärmning (fjärrvärme) och en snygg kakelugn i vardagsrummet. Med sina fem sovrum passar villan utmärkt för den stora familjen.
Huset som består av 6 rum och kök är fördelat på 157 kvm boarea samt 166 kvm biarea. Härligt och stort vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning till kök och matplats vilket bjuder in till social samvaro. Renoverat kök från Kvik med matplats upp till 8 personer. Vidare i källaren finns en välrenoverad spaavdelning med golvvärme, dusch och badkar. På plan 2 finns två sovrum varav ett med utgång till en stor takad altan, här finns även en WC. Plan 3 består av två sovrum varav ett master bedroom med inbyggda garderober samt ett badrum med badkar. Trevlig trädgård med fruktträd och häckar samt en välskött gräsmatta. En fastighet som måste upplevas på plats- varmt välkommen på visning!

Hedemora har den lilla stadens stora fördelar. Centrum präglas av lugna, småskaliga boendemiljöer och trivsam handel runt Åsgatan och Hökartorget. Här har du förstås nära till affärer, restauranger och kaféer, Vasahallens badhus, bibliotek och annan offentlig service – och nära till skolor och förskolor. Vackra gamla innergårdar varvas med 1950-talsatmosfär. Stanna gärna upp på Stora Torget, en torg- och marknadsplats för södra Dalarna redan på medeltiden. Det tar högst 5 minuter att promenera till de stora livsmedelshallarna nära riksväg 70, och numera finns också matvarubutiker längs Åsgatan. Dessutom hittar du mycket grönska över allt i närmiljön, med parker, trädgårdar och små sjöar. För dig som gillar motion och natur ligger Stadsberget och Brunnsjöberget högst ett par kilometer bort. ”Fågelsjön” Hovran nere vid Dalälven har högklassiga våtmarker och strövområden. Och med tåg tar det faktiskt mindre än 2 timmar till Arlanda och Stockholmsområdet när du behöver omväxling.

Karta för Slöjdgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hedemora-hedemora-kommun-slojdgatan-10-21347599

Avstånd till vatten: 750 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.