Sleipners väg 3 – 6 – Laholms kommun

Utgångspris: 6.095.000 kr

Beskrivning av Sleipners väg 3

Nu har du chansen att bli ägare till ett nybyggt Myresjöhus i ett lugnt och naturskönt Allarp. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea.

Välkommen in i denna nyproducerade 2-plansvilla i lantlig stil om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj. Huset planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Ett sovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare tre generösa sovrum ligger på övervåningen.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn med takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan– med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats.

På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring med en stor intilliggande klädkammare. Här finns även ett trevligt allrum och ett större badrum som är inrett med både dusch och badkar.

Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Karta för Sleipners väg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-skummeslovsstrand-laholms-kommun-sleipners-vag-3-21296387

1600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.