Slåttervägen 20 – 6 – Kalix kommun

Utgångspris: 945.000 kr

Beskrivning av Slåttervägen 20

Välkommen till denna trevliga villa belägen i en återvändsgränd, vilket ger en trygg och lugn miljö. Med samtliga sovrum på samma våning blir det enkelt och praktiskt för hela familjen. I källarplan finns även stort allrum och extra rum för den som behöver nyttja mer utrymme.
Den soliga uteplatsen i anslutning till matplatsen erbjuder många soltimmar för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns också stor bakgård med möjlighet till trädgårdsliv. Här finns ekar, äppelträd, vinbärsbuskar, jordgubbsland och även utrymme för potatisland. För den som vill odla finns fräsch och praktisk matkällare för förvaring.
Bostaden präglas av ljus och luftighet tack vare den öppna planlösningen och de rymliga, ljusa rummen. De nyare 3-glas energifönstren på sydsidan ger inte bara ett vackert ljusinsläpp utan även en låg energiförbrukning. Dessutom bidrar bergvärmen till låga uppvärmningskostnader.

Huset är enkelt att underhålla med sin tegelfasad och har även fördelarna med internetfiber installerat samt centraldammsugare för enkelhetens skull.

I källarplanet finns en rymlig tvättstuga och bastu för avkoppling efter en lång dag. Här finns möjlighet att renovera och skapa en mycket fin relaxdel. Dessutom finns det ett varmbonat hobbyrum/verkstad, perfekt för den kreativa själen.

Ett varmgarage med el-port ger möjlighet att parkera bilen tryggt och bekvämt. Parkettgolv i flertalet rum.

Denna villa på 105 kvadratmeter är belägen på en tomt om 1410 kvadratmeter i det populära området Jägarbo på Näsbyn i Kalix. En perfekt bostad för den som värdesätter bekvämlighet, ljus och utrymme.

Karta för Slåttervägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nasbyn-kalix-kommun-slattervagen-20-21302036

Avstånd till vatten: 700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.