Slätter 4 – 6 – Varbergs kommun

Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Slätter 4

På Åskloster får man uppleva en riktig idyll med grönska och närhet till hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka. Slätter 4 är en inbjudande och gedigen familjevilla med stora sällskapsytor, sober färgskala, flertalet sovrum, två badrum, stor källare och gott om förvaring. Huset uppvärms med bergvärme och fiber är indraget.

Utomhus finner ni en vacker uppvuxen och lättskött trädgård där alla sinnen får sitt. Trädgården är noggrant anlagd med ljuvliga altandäck, uteplatser och små rum i alla väderstreck – perfekt för lata sommardagar, fika, middagar eller kräftskiva. På tomten finns även odlingsbänkar, gungor och en friggebod

Här bor ni i en rogivande miljö omgivna av fågelkvitter och susande träd. Det är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skog med många fina promenadstigar, förskola och skola, kommunaltrafik, aktivitetscenter, mataffär mm. Det är även nära till fina havsbad i Espevik, Bua och Kärradal samt till Klosterfjordens Golf Club. I området finns flertalet restauranger såsom café Smedjan, Fridas restaurang och Jippies Veranda.

Området utvecklas ständigt och kommunen planerar att utveckla närliggande Väröbacka med tågstation, olika typer av bostäder, verksamheter, förskole- och grundskoleplatser samt vård- och omsorgsboenden.

Karta för Slätter 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-askloster-varbergs-kommun-slatter-4-21326365

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.