Sländvägen 7 – 5 – Mölndals kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Sländvägen 7

Vill ni bo med lantlig känsla med direkt närhet till naturen, och ändå nära centrala Göteborg och Mölndal?
Tveka inte att boka in er på en visning efter julhelgerna!
Här finner ni lugnet med en stor trädgård att pyssla om, ett stort garage och carport med plats för både en husbil och en båt.
Trädgården består både av en större, plan gräsmatta med plats för fotboll och lekar, en större altan som sträcker sig runt två gavlar samt ett altandäck med utespa tillsammans med ett trevligt uterum. Förutom det stora garaget (40 kvm) och carporten (30 kvm) finns här också ett praktiskt förråd på tomten.

Ni som gillar friluftsliv finns mycket att välja på, såsom Isaksmosse och Bunketorp med elljusspår, grillplats, utegym och Tulebosjön med sandstrand och badbrygga och där man kan fiska fritt samt Livereds strövområde med stigar, ekskog och hassel. Det är bara att välja! Mölndals golfbana ligger inte heller långt från området.
Gödebergs Gårdsbutik med närodlat samt det populär Spinneriet ligger med gångavstånd från huset. Förutom en välbesökt restaurang, så finns här allt från konstnärer, fotografer, musikstudios och designers till byggföretag och förskola.

Ni kliver in genom ett par dubbeldörrar, till ett trevligt hem i två plan där nedervåningen erbjuder en rymlig möblerbar hall med en större klädkammare. Köket till höger inbjuder till matglädje där många får plats att både laga mat och umgås runt ett större matbord. Här finns kyl och frys, diskmaskin, fläkt i rostfritt samt generöst med luckor och skåp i vitt och delvis svart vitrin med armatur. Köket är från 2015.
Man lät göra en smakfull renovering av det stora badrummet 2017. Val av material och färger har skapat ett varmt och trivsamt rum. Här finns en skön dusch, ett handfat med kommod i snyggt svart kompositmaterial samt toalett, vädringsfönster och spotlights i taket.
Vidare erbjuder nedervåningen ett vardagsrum med en braskamin öppet mot matsalsdelen som har en utgång till altanen som sträcker sig runt större delen av huset och slutligen en tvättstuga och groventré.

På övervåningen finner ni ett större sovrum med två fönster i sydväst och med plats även för en arbetshörna, dessutom ett mindre sovrum med tre fönster i nordväst. En praktisk klädkammare utanför ena sovrummet.
Sällskapsrummet med mycket ljusinsläpp har en balkong i söderläge. Övervåningen erbjuder vidare ett badrum (2022) med snedtak och takfönster, en dusch och toalett, samt ett mindre kök med snedtak och med plats för ett köksbord. Här finns spis, fläkt, halv kyl och frys. Denna del kan således hyras ut med bra inkomst eller användas som generationsboende med egen ingång till en utvändig trappa och en mindre hall. Detta kök kan naturligtvis bytas ut mot ett sovrum vid behov.

Allt detta kan bli ert så tveka som sagt inte att boka in er för en visning!

Karta för Sländvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ostra-lindome-molndals-kommun-slandvagen-7-20416397

Avstånd till vatten: 1000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.