Slånbärsvägen 6 – 5 – Ekerö kommun

Utgångspris: 7 495 000 kr

Beskrivning av Slånbärsvägen 6

Välkomna till denna härliga bostad med ett insynsskyddat högt läge på lugn återvändsgata med fin utsikt över den vackra naturen! Här kan du njuta av ett privat högt läge med insynsskydd, vilket ger en känsla av lugn och ro.

Det inbjudande soldäcket och altanen i bästa söderläge är en idealisk plats för trevliga middagar och fester, och med sol från morgon till kväll är det här en plats där du verkligen kan njuta av utomhuslivet. Den integrerade runda poolen bjuder in till uppfriskande dopp under varma sommardagar, vilket ger en känsla av semester varje dag!

Denna trivsamma enplansvilla med källare erbjuder en välplanerad layout på totalt 154 + 85 kvm. Det smakfulla köket och matsalen i öppen planlösning med en mysig braskamin skapar en atmosfär av trivsel och värme. Med fyra sovrum och två badrum finns det gott om plats för hela familjen, och det generösa vardagsrummet med tak i nock och stora fönsterpartier öppnar upp för en fantastisk utsikt och ger tillgång till pool och altan. Allt detta finner man på ett och samma plan!

I källardelen hittar du också en praktisk tvättstuga samt ett dubbelgarage med fjärrstyrda portar, vilket ger gott om förvaringsutrymme och bekvämlighet för bilparkering.

Den stora soliga trädgårdstomten om 3 218 kvm med ett ogenerat läge angränsande allmänning erbjuder en privat och harmonisk miljö med gott om plats för lek och avkoppling. Stor gårdsplan med ett tidigare bygglov för garage. Här finns även en förrådsbod och en charmig sommarstuga, perfekta för extra förvaring eller gästboende.

Som en extra bonus ingår fastigheten i en samfällighetsförening med tillgång till båtplats, vilket gör det enkelt att njuta av vatten nära aktiviteter och utflykter!

I Älby hage bor man i ett lantligt och mysigt område invid Mälaren med närhet till flera fina badplatser och med gångavstånd till busshållplats, skola och matbutik. Dessutom finns här gott om fina cykelvägar, löpar stråk och fina svampskogar att tillgå. Tar man bilen eller åker kommunalt är det enkelt att ta sig till Ekerö centrum och till Stockholms innerstad är det endast 25 km.

Det här är den perfekta bostaden för er som söker ett lantligt boende med närhet till sjö och vacker natur, välkommen hem till din drömbostad!

Varmt välkommen på visning. Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning.

Karta för Slånbärsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ekero-nyckelby-ekero-kommun-slanbarsvagen-6-21331135

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.