Slånbärsvägen 32 – 4 – Vallentuna kommun

Utgångspris: 4.950.000 kr

Beskrivning av Slånbärsvägen 32

Välkommen till villan med otrolig takhöjd!
Redan vid första insteg möts du av fantastiskt ljusinsläpp från matplatsens och vardagsrummets alla fönster. Här är det öppet enda upp till taknock! Här är den perfekta platsen för umgänge!

Särskilt mysigt är det framför den värmande brasan, som används under alla årets säsonger. I vardagsrum och matplats finns plats för större soff- och matgrupper. Härifrån tar du dig direkt ut till altanen under tak och den lyxiga jacuzzin som gärna används i samband med husets bastu. Från altanen med sydväst läge blickar du ut mot den insynsskyddade trädgården omgiven av grönska. Här finns plats för bland annat växthus, studsmatta och pergola.

Vidare in i huset tar du dig till husets kök som bjuder på fint ljusinsläpp. Här finns smakfulla materialval, såsom ekbänkskivor tillsammans med vita skåpsluckor. Kyl, frys och diskmaskinen har integrerats för ett stilrent resultat. Här finns gott om arbetsytor och plats för förvaring! Frukosten äter du enkelt vid kökets köksö.

Huset har totalt sett 3 rymliga sovrum, med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Tidigare ägare har tagit vara på extra utrymmet på loftet, som kan användas som exempelvis ett allrum, tv-rum och arbetsrum.

Huset erbjuder ett fint duschrum med inbyggda blandare och dubbelhandfat. Duschrummet är utrustat med bland annat handdukstork och bastu. Även här inne får man ta del av husets rustika träbjälkar! Bastun har två olika sitthöjder med ljusinsläpp från ett fönster. Det är här som du får den bästa avkopplingen!
I huset finns en gästtoalett som är utrustad med tvättställ i kommod och en stor spegel. I den stilrena tvättstugan finns bra med arbetsytor och förvaring. Här finns även groventré direkt från den trädäckade altanen.

På fastigheten finns ett större garage med plats för såväl förvaring som bil samt ett gästrum/generations boende. Uppfarten erbjuder ytterligare flertalet platser för bilar när gästerna kommer på besök.

I direkt anslutning till området finns förskolor, skolor och lekplatser. Villan ligger inom ett kort avstånd från Vallentuna centrum, ca 8 minuter med bil.
I Vallentuna Centrum finner du ett stort utbud av restauranger, caféer, affärer, gym, välsorterade matbutiker och goda kommunikations möjligheter. Via Roslagsbanan tar du dig till Stockholm östra på ca 35 min. Med buss, som går till bl.a. Täby, Danderyd, Kista, Upplands Väsby och Humlegården. Långtidsparkering finns vid närmaste tågstation, Ormsta.

Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Andreas Derneby, 070-892 91 11
[email protected]

Karta för Slånbärsvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ormsta-vallentuna-kommun-slanbarsvagen-32-21269587

Avstånd till vatten: 2400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.