Skyttbergsvägen 6 – – Timrå kommun

Utgångspris: 2 750 000 kr

Beskrivning av Skyttbergsvägen 6

Stor fräsch villa i souterräng med stora sällskapsytor i öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Välkommen till denna härliga bostad belägen i Timrå med en boyta på hela 174.5 och en biarea på 67,5 kvadratmeter. Här erbjuds en rymlig bostad med gott om plats för hela familjen. Med närhet till allt vad Timrå har att erbjuda, kan du njuta av lugnet i området samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, affärer och grönområden.

Flera uteplatser runt huset med en tomt i ett soligt läge från morgon till kväll, allt i ett lugnt bostadsområde med god grannsämja. Uppvärmning sker via bergvärme som möjliggör effektiva driftkostnader.

Nära till fina skogspromenader, strandpromenaden, gym, skola, förskola, lekparker, badställen vårdcentral och affärer mm, gå eller cykla på några minuter. Nära även med bil 5 min till köpcenter i Birsta och 10 min till Sundsvall city.

Med så bra planlösning och stora ytor finns det gott om möjligheter att skapa ditt drömboende här. Låt fantasin flöda och skapa ditt eget personliga utrymme i detta härliga hus.

Ta chansen att förvärva denna bostad och bli en del av det trevliga samhället Timrå. Tillsammans kan vi hitta ditt nya hem!

Karta för Skyttbergsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-174,5m2-timra-timra-kommun-skyttbergsvagen-6-21354676

Avstånd till vatten: 650 meter

Bild från: Foto av: Theresé Ny @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.