Skuggarvet 48 – 5 – Falu kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Skuggarvet 48

En imponerande enplans Fiskarhedenvilla med en spännande arkitektur där naturens levande och råa material står i fokus. Villan har en smäcker design med stående panel (gran i tre olika dimensioner)i naturligt brun kulör där man valt bort traditionella knutar och foder. Detta skapar rena linjer och tillsammans med svarta fönster och dörrar utstrålar villan både modernitet men samtidigt lågmäld tidlöshet. Husets karaktär präglas av husets förlängda takfot som sträcker sig ut över altandäcket åt söder. Huset är en modern tolkning av den traditionella ladan, starkt influerad av trendig minimalism och med en effektfull fönstersättning. Mötet mellan tak och vägg har formgivits med stor varsamhet för att ge huskroppen ett enkelt och elegant uttryck. Nybyggt ger dig befrielse från fastighetsavgift första 15 åren, minimalt underhåll och fördelaktiga driftkostnader med effektivt uppvärmningssystem med smart Nibe bergvärmepump.

Interiören stoltserar med genomgående slipat betonggolv och väggar/tak i harmoniska färger. Tillsammans skapar detta ett unikt och enastående hem. Det finns något tidlöst och stilrent i betong som gör det till ett vackert alternativ och en perfekt kombination till omgivningen. Här finns utrymme att välja om man vill delta eller dra sig undan en stund då huset är tydligt uppdelat i en umgängesdel och en mer privat del. Kök och umgängesytor öppnar upp sig med stora fönsterpartier mot tomten och terassen, här skapas en naturlig plats för umgänge eller avkoppling. Ta ett dopp i SPA-badet, tänd grillen eller läs en bok i loungesoffan samtidigt som du njuter av den bedårande utsikten över naturen.

Den totala boytan är 154 kvadratmeter, fördelat på 5 rum varav 3 sovrum. Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar en fantastisk rymd och ett perfekt hem för att umgås där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Två tjusiga badrum, påkostat och exklusivt kök och en vridbar braskamin, visar på ytterligare kreativitet och arkitektonisk fingertoppkänsla. Att kliva in i huset i på Skuggarvet 48 är en upplevelse i sig. En harmonisk atmosfär möter en sober och elegant interiör. Belysningen styrs bekvämt via plejdsystem och inbyggt ljudsystem finns såväl inne som ute. Denna villa är mer än bara ett hem; det är en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning.

Tomten är generös och erbjuder många möjligheter. Isolerat dubbelgarage och uppfart med plats för flera bilar. 2 hektar skog ingår också i fastigheten, en bra investering för framtiden.

Skuggarvet ligger strax utan för Sundborn och på enbart 10 minuter tar du dig in till centrala Falun. För en aktiva är lokaliseringen perfekt, många bra cykelvägar, skidspår och fina promenadstråk. Dessutom ligger Lugnet knappa 5 minuter bort som erbjuder ett stor utbud av diverse aktiviteter. I sundborn finns förskolor och grundskola till årskurs 6. En helt ny skola är under uppbyggnad. Här finns även äldreboende, livsmedelsbutik, tankställe med kiosk och tvätthall, pizzeria och kyrka. Sommartid finns ytterligare restaurang och café i anslutning till Carl Larsson-gården. Förutom agilitybana, pumptrackbana finns bland annat fotbollsplaner, multiarena, konstfrusen bandyplan, elljusspår och serviceanläggningar i anslutning till anläggningarna. Ett aktivt föreningsliv med mycket aktivitet för barn och ungdomar.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073- 040 39 31 för bokning av visning!

Karta för Skuggarvet 48

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skuggarvet-falu-kommun-skuggarvet-48-21344506

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.