Skrivaregärde 202 – 3 – Nybro kommun

Utgångspris: 825 000 kr

Beskrivning av Skrivaregärde 202

Nu kan vi erbjuda ett väldigt välskött torpställe med vackert och fritt läge med en stor tomt på 12341kvm. På fastigheten finns ett nyare hus byggt 1991 samt en äldre charmig torpstuga och en mindre lada.

Nyare stugan: Man kommer in i en rymlig hall med plastmatta som sedan fortsätter in i köket och allrummet. Köket har vita luckor och matplats vid stort fönster med utsikt mot den vackra baksidan, från köket når man sedan ut till uteplatsen på baksidan som är en del under tak samt en öppen altan. Det är öppna ytor mellan allrum och köket och i allrummet finns en bra placerad öppen spis med insats som ger bra med värme. Stort wc/dusch med plastmatta på golv och väggar, här är även förberett för tvättmaskin. Rymligt förrådsrum med betonggolv men det går enkelt att göra om till ett extra sovrum om man vill. Intill detta rum har vi ett förråd med vattenpump och vattenfilter. En trappa upp på övre planet har vi ett stort allrum med trägolv och med sovrumsavdelning i ena änden. Fiber finns indraget till denna stugan.

Torpstugan: Torpstugan har 1-kupiga betongpannor (2018), träfasad, torpagrund, fönster 1+1glas, och stomme i trä. Man kommer in i en rymlig hall med plastmatta. Allrum med öppen spis och med plastmatta på golvet. Kök med plastmatta på golvet och inredning med vita luckor, spis, skafferi, kyl (halvhöjd), ved spis . Från köket når man en mindre hall med utgång. Sovrum med plastmatta och öppen spis. Stort fräscht wc/dusch/tvätt med kakel och klinkers som byggdes 2013. Det är samma trekammarbrunn och vatten till båda stugorna. Ingen av eldstäderna i denna torpstugan har det eldats i på något år, så måste kontrolleras av sotare innan man brukar dem så det är ok att elda.

Lada: Till fastigheten hör en charmig lada med gott om förrådsmöjligheter med lertegeltak, indragen el samt vatten.
Denna fastighet har alla möjligheter för dig som vill bo här permanent eller ha som ett bra fritidshus/torp med uthyrningsmöjligheter. Välkommen på visning!

Karta för Skrivaregärde 202

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-skrivaregarde-nybro-kommun-skrivaregarde-202-21330630

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.