Skolvägen 12 – 3 – Nordanstigs kommun

Utgångspris: 925 000 kr

Beskrivning av Skolvägen 12

Varmt välkomna till denna charmiga och välskötta fd. skolbyggnad i Jättendal. Med sin timmerstomme från 1885 och genomförda renoveringar ger detta hem en perfekt kombination av historisk karaktär och modern bekvämlighet.

På entréplanet möts ni av ett helt renoverat kök med kvalitetsvitvaror och fräscha ytskikt som ger en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns även två sovrum och ett rymligt vardagsrum där familjen kan umgås och koppla av.

Beläget längst in på en lugn återvändsgata erbjuder detta hem en trygg miljö för barnen att leka fritt på den stora gräsmattan. Den takade altanen är perfekt för att njuta av sena sommarkvällar med trevligt sällskap.

För er som behöver mer utrymme finns det två extra sovrum i källarplanet samt en stor oinredd vind som ger möjlighet att skapa ytterligare boyta efter era behov.

Dessutom har detta hus många bekvämligheter att erbjuda, såsom bergvärme och fiberanslutning. Med energiklass B kan ni även dra nytta av Grönt Bolån hos flertalet banker, vilket ger möjlighet till ränterabatt.

Varmt välkomna till detta välskötta och trivsamma hem med en perfekt balans mellan charm och modernitet.

Karta för Skolvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-jattendal-nordanstigs-kommun-skolvagen-12-21354656

Avstånd till vatten: 1200 meter

Foto av: Peter Engström @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.