Skolgatan 13 – 4 – Töreboda kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Skolgatan 13

Välkommen till Skolgatan 13 i Töreboda – ditt nya hem i romantisk och lantlig stil som väntar på att välkomna din familj. Detta mycket väl omhändertagna hus är en sällsynt pärla som kombinerar charmiga detaljer och modern bekvämlighet på ett enastående sätt. Här märks det att någon med känsla för inredning och stil bor, huset har renoverats i omgångar och säljaren har bevarat ursprungliga detaljer och charm. När du kliver in i detta underbara hem kommer du omedelbart att bli förtrollad av den härliga atmosfären och få en känsla av ro. Vackra tapeter och unika snickerier ger huset en tidlös karaktär som verkligen andas hemtrevnad.

Det här är det perfekta hemmet för en barnfamilj. En rymlig trädgård bjuder in till utomhuslek och äventyr. Här kan barnen springa fritt och njuta av de vackra plommon- och äppelträden som pryder trädgården.
Huset är utrustat med bergvärme och energisnåla fönster, vilket inte bara ger en bekväm inomhusmiljö året runt, utan också håller energikostnaderna låga.

Detta hus är fullt av unika detaljer som vittnar om äkta snickarglädje. Varje hörn och vrå har kärleksfullt utformade inslag som ger huset karaktär och personlighet. Köket är hjärtat i hemmet och här finner du ett vackert kök i fransk ek, perfekt för kulinariska äventyr och familjemiddagar.

Huset har en spännande historia med ett gammalt stenhuggeri som en gång var en del av dess historia. Huset ligger nära Göta kanal, där du kan njuta av pittoreska promenader längs vattnet och avkopplande stunder i den vackra omgivningen. För de som arbetar i Stockholm eller Göteborg är detta hemmet idealiskt. Tågförbindelserna gör att du kan vara i de stora städerna på några timmar samtidigt som du kan njuta av den avkopplande atmosfären i Töreboda när du är hemma. Till tågstationen tar det 3 min att gå till från huset.

Kom och upplev harmonin och skönheten i detta underbara hem i Töreboda. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt drömhem!

Karta för Skolgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-toreboda-toreboda-kommun-skolgatan-13-20490235

Avstånd till vatten: 300 meter

Foto av: André Nordblom @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.