Skogsvägen 10 – 4 – Kils kommun

Utgångspris: 1.645.000 kr

Beskrivning av Skogsvägen 10

Varmt välkommen till Skogsvägen och ett otroligt charmigt 60-tals hus med bevarad charm. Boendeplan med entré, kök, vardagsrum, allrum/ inre hall och ett badrum. Utgång till en ljuvlig uteplats under tak.
Källarplan med svale, tvättstuga/ dusch/ bastu, hobbyrum, förrådsutrymme, garage, och allrum/ sovrum. Ett hem för den mindre familjen, men fullt perfekt för den som även önskar nyttja källarplan.

Exteriört har uppfart och parkeringsplats skapats av nuvarande ägare, garaget byggdes år 2022.

Kil är en idyll med sitt läge vid sjön Fryken. Ett populärt utflyktsmål är området kring Fryken och grillplatsen med kanske Värmlands vackraste utsikt – på toppen av slalombacken. I kommunen finns flera fiske- och badsjöar. Kil har ett rikt föreningsliv och här finns bl.a. en toppenfin 18-håls golfbana, slalombacke, motocrossbana, ridklubb, ishall, nybyggd innebandyhall, flera gym och friidrottsanläggning.

God kommunikation med buss och tåg från centrala Kil. Med bil når du Karlstad på ca 15 min och flygplatsen på ca 10 min. I centrala Kil så är Storgatan en lång genomfartsgata med butiker och service på båda sidor, ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar.

Varmt välkommen för visning!

Karta för Skogsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kils-kommun-skogsvagen-10-21269038

Avstånd till vatten: 2200

Bild från: