Skogstorpsvägen 1 – 7 – Östersunds kommun

Utgångspris: 13 495 000 kr

Beskrivning av Skogstorpsvägen 1

Missa inte chansen att flytta in i detta unika och fantastiska boende med pool, Spa-bad samt egen båtplats i områdets marina!

Läget är mycket attraktivt. Mosebacken är ett nytt villaområde i lugnt och naturnära läge på Frösön, beläget ca 4,5 km från Östersunds centrum och 4 km från skola och förskola. Här finns gott om stigar för promenader, löpning, cykling samt snöskoter.
På endast 15 minuter tar du dig till flygplatsen, vilket möjliggör för snabba och smidiga resor och du tar dig till fjällvärden på enbart en dryg timmes bilfärd.

Högt beläget på Mosebacken invid Frösöns nordöstra strand, i första led, ligger denna exklusiva och representativa villa om 264 kvm byggd 2018. Villan erbjuder ett tydligt formspråk utan kompromisser på varken arkitektur eller materialval.
När du närmar dig möts du av en makalös utsikt över Storsjöns glittrande vatten. Efter parkerat framför trippelgaraget kliver du ut på stenläggningen med en förnimmelse av skärgårdsmiljö där bryggan löper ut emot Storsjöns vy omgiven av natursten. Framför villan går du in på en lång och harmonisk entréveranda bestående av skråskruvad sibirisk lärk, omgiven av en delvis insynsskyddad pergola. Här kan du sitta och njuta av solen.
När du öppnat den ståtliga pardörren och gått in i hallen möts du av ett lugn och en otrolig utsikt ut över Storsjön genom de stora fönsterpartierna. Höjden på våningsplanet är 2,6m.
Former och färger harmoniserar och materialen är med säker hand utvalda för att passa både stil och funktion.

I det stora köket från danska Kvik möts du av en rymd, en gedigen köksö i kvartskomposit från Spanska Silestone samt integrerade vitvaror från Siemens exklusiva Studio-Line serie. Mellan köksön och de 4m vikbara 3-glasdörrarna från tyska Schüco finns utrymmet för härliga familjemiddagar. Med vikdörrarna öppnade uppenbarar sig en känsla av indoor/outdoor kitchen.

I centrum står en vacker kamin klädd i norsk natursten där elden sprider sitt ljus genom den 90-gradiga glasluckan.
Invid kaminen står en arkitektritad trappa i svart ek och fyller rummet som en egen möbel.
Ljuset från övre våningens stora fönsterpartier stålar ner längs trappen och du behöver knappt släppa blicken över Storsjön på vägen upp till övre plan.
På övre planet med 2,6m takhöjd ligger husets sällskapsrum i direkt anslutning till trappen. När du blickar ut genom de stora fönsterna möts du av Offerdalsfjällen. Härifrån tar du dig ut på den stora terrassen och kan avnjuta de sena sommarkvällarna i loungegruppen till en blodröd solnedgång.
Till höger om trappen kommer du in till villans egen mastersvit om 55 kvm. Här vaknar du upp till soluppgångar genom de stora fönsterna, kanske en frukost i soffgruppen med utsikt över spegelblanka Storsjön. Även härifrån tar du dig ut på terrassen.
I sviten finns en walk-in closet samt ett väl tilltaget badrum med dubbla regnduschar, dubbla handfat i italiensk natursten, bänkskiva i polerad kvartskomposit, italiensk klinkers samt en svartlackad bastu med fondvägg i klinker och en utsikt mot Storsjön.
I villan finns ytterligare 5 sovrum, 2 badrum, Tv-hörna samt groventré med all teknik. Villan pryds med ett parkettgolv av plank i vit ask.
På tomten om 2 283 kvm kan man spendera många timmar tillsammans med vänner och familj.
På sjösidan väntar en stor terrass i etager och en pool om 8×4 meter med ett motordrivet pooltak. Terrassen, utav skråskruvad sibirisk lärk, erbjuder flera olika rum. Poolhäng, ett avslappnande Spa-bad, middag utomhus eller bara hänga i gungorna.
Från terassen når du en avkopplande yta bestående av ett växthus och odlingslådor under pergolan. Här finns vatten, el och avlopp förberett för ett ev. attefallshus.
Vid poolen finner du ett poolhus där du kan förlänga de fina sommarkvällarna till områdets bästa solnedgång. Här finns en toalett samt en utomhusdusch.
Tomtens gräsytor inbjuder till lekar, och vid äppelträden kan du sitta och njuta.

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning av denna unika villa!

Karta för Skogstorpsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-mosebacken-froson-ostersunds-kommun-skogstorpsvagen-1-18708686

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.