Skogsmyrsvägen 7 – 4 – Strömstads kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Skogsmyrsvägen 7

På härliga Båleröd finner du denna mycket stiliga Villa med namn Greta med extra sovrum från Älvsbyhus. Villan är byggd av högsta kvalitet med 3 sovrum, stort vardagsrum med mycket fönster och dörr ut till fin altan, rymligt kök utrustat med diskmaskin, spis med häll, höga kyl och frysskåp och med en separat matplats med fönster som gör platsen ljus och trevlig. Badrum med dusch, wc och handfat. En trevlig välkomnande entré med gott om plats för av hängning. Tvättstuga kombinerat med groventré gör planlösningen komplett.
Villan är mycket energieffektiv med sitt vattenburna värmesystem med en Nibe frånluftsvärmepump som även fjärrstyrs om du vill sänka värmen när du inte är i huset. Fiber finns indraget i fastigheten. Belysning i huset är smart styrd via appen plejd eller med ljusbrytare, det finns även LAN uttag i varje rum. Huset är lika bra som året runt boende eller fritidsboende med sina låga driftskostnader.
I tillägg finns ett mycket praktiskt isolerat garage med gjuten platta på mark. Här finns plats för både bil och förvaring. Garo laddstation för elbil finns också monterat på fastigheten. Till fastigheten hör båtplats på gemensam brygga. En kort promenadväg så når du denna trevliga gemensam båtbrygga med rättighet till båtplats. Här finns en mysig grill och badplats. Båleröd ligger nära allt, bara några minuters bilkörning till centrala Strömstad eller till öarna i havsbandet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Karta för Skogsmyrsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-stromstads-kommun-skogsmyrsvagen-7-19766696

400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.