Skogsfruvägen 1 – 3 – Kristinehamns kommun

Utgångspris: 900.000 kr

Beskrivning av Skogsfruvägen 1

Hemtrevligt och välplanerad enplansvilla beläget på lugna och trivsamma Skogsfruvägen 1. Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett trivsamt och praktiskt boende i ett plan där det finns att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke och smak. Här njuter du av ett välplanerat boende där varje kvadratmeter känns genomtänkt och hemtrevligt. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha.

En trivsam detalj med denna fastighet är den praktiska och härliga hörntomten med en total yta om 955 kvadratmeter. Här finns många soltimmar och välskött gräsmatta. Den härliga tomten uppskattas av såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse.

På Skogsfruvägen 1 erbjuds ett familjevänligt, ostört och naturnära läge med Björkvallen, Ica Nära och skogen inom gångavstånd. Med Kristinehamns Skärgård och Kristinehamns Arena en cykeltur bort har du och din familj alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende på Djurgården innebär.

Varmt välkommen på visning av detta hem med potential!

Karta för Skogsfruvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-djurgarden-kristinehamns-kommun-skogsfruvagen-1-21271076

Avstånd till vatten: 1200

Bild från: