Skogsbackavägen 13 – 7 – Umeå kommun

Utgångspris: 7 195 000 kr

Beskrivning av Skogsbackavägen 13

Kontakta ansvarig mäklare för visning!
Denna stora villa i två plan erbjuder ett fantastiskt boende för den stora familjen. Belägen i ett naturskönt område i Röbäck, kan du njuta av en vidsträckt utsikt över en grönskande äng direkt från baksidan av huset.
På framsidan av huset finner du en grusad uppfart som leder till både carport och varmgarage, komplett med laddbox för elbil. Intill garaget finns ett praktiskt förråd för extra förvaring. Huset omges av en generös uteveranda som ger gott om utrymme för både matbord och loungemöbler – perfekt för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder utomhus.
I ett avskilt hörn på baksidan, omgiven av en insynsskyddad spaljé, hittar du ett lyxigt spa från Sundance. Här kan du koppla av och njuta av lugnet med grönskan som närmsta granne.!

Entréplan:
Hallen välkomnar dig med ett stilrent mörkt klinkergolv och erbjuder smart förvaring under trappan. Härifrån når du kök, allrum och matplats. Dessa rum badar i ljus tack vare sex fönster och två helglasade balkongdörrar som vetter i tre väderstreck.

Barköket är modernt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, rostfri fläktkåpa, hel kyl och frys, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin – allt för att underlätta vardagen och inspirera till matlagning. Från hallen når du också tvättstugan med groventré, utrustad med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare.

På detta plan finner du även ett stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt ett stort sovrum med utsikt över den grönskande ängen.

Övervåning:
En trappa upp möts du av ett stort och härligt allrum, perfekt för familjens gemensamma aktiviteter eller som en rymlig lekyta för barnen. Här finns även ett badrum utrustat med både badkar och dusch samt en praktisk badrumskommod. På övervåningen finns dessutom fyra rymliga sovrum, vilket gör detta hem idealiskt för den stora familjen.

Karta för Skogsbackavägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-roback-umea-kommun-skogsbackavagen-13-21354272

Avstånd till vatten: 2000 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.