Skogaberg 77 – 3 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Skogaberg 77

Välkomna till ett av de attraktiva enplanshusen i Skogaberg!

Här erbjuds ett ljust och välskött hus med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en altan med utrymme för uteplatser mot både söder och väster. Utgång från både kök och vardagsrum vilket förlänger huset under sommaren. Utanför huset finns gott om förråd som tillsammans med buskaget runt omkring den mysiga trädgården gör det ombonat och insynsskyddat. I trädgården hittar vi flera fina platser att ha ett möblemang på och man kan avnjuta sol eller skugga hela dagen.
Huset rymmer två, med möjlighet till tre, bra sovrum som såklart även kan användas som gästrum och kontor. Rymligt kök med möjlighet att socialisera med dem inne i vardagsrummet. Matplatsen placerad invid det stora fönsterpartiet med utgång till altanen på sidan av huset. Generös takhöjd och en härlig braskamin gör att vardagsrummet blir en favoritplats!
Utöver detta finns ett badrum och en gästtoalett samt en tvättstuga. Utanför huset finns en carport och uppfart med plats för flera bilar. Innanför carporten finns ytterligare ett förråd. I hela huset ligger vattenburen golvvärme via en ägd fjärrvärmeanläggning.

Hela området är omringat av härlig natur med gångstigar och på andra sidan vägen ligger Sankt Jörgen Park och erbjuder hotell, fin restaurang, spa, gym och fina golfbanor.
Med cykel når man expansiva Backaplan på 10 minuter och stan på 20 minuter. Lätt att komma ut till bilvägarna och busshållplats precis nedanför området med två busslinjer.
I närheten ligger flertalet skolor och förskolor, bl.a. Fridaskolan (F-7), Innovitaskolan (F-9), Brunnsboskolan (F-9).

Välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning eller vid frågor!

Karta för Skogaberg 77

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-sankt-jorgen-goteborgs-kommun-skogaberg-77-21355034

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.