Skillinggatan 14 – 8 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Skillinggatan 14

Denna rymliga familjevilla ligger i Nygårdsdalen som är ett omtyckt och barnvänligt område i Borlänge. Beläget på en lugn återvändsgata, med närhet till kommunikationer, förskolor och skolor, är detta huset som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och avskildhet.

Med hela sex sovrum är detta hemmet designat för att rymma hela familjen och mer därtill. Utöver sovrum finns vardagsrum på entréplan, allrum på övre plan och en stor gillestuga med öppen spis i källarplan så här finns gott om plats för umgänge med både familj och vänner.

Även om huset är i behov av renovering, är potentialen obegränsad. För den som är beredd att ta sig an utmaningen väntar ett fantastiskt drömprojekt. Tänk dig att skapa ditt personliga paradis och forma varje rum efter dina egna visioner och behov. Här har du chansen att skapa det perfekta hemmet för din stora familj! Huset har ett vidbyggt dubbelgarage.

Trädgården erbjuder en fridfull oas med blommor, rabarber och bärbuskar. Här kan du njuta av härliga sommardagar medan barnen leker fritt och familjen samlas för grillkvällar.

Är detta huset du letar efter?
Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Karta för Skillinggatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-nygardsdalen-borlange-kommun-skillinggatan-14-21319918

Avstånd till vatten: 2400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.