Skidspårsvägen 8 – 4 – Mora kommun

Utgångspris: 2.450.000 kr

Beskrivning av Skidspårsvägen 8

Välkommen till Skidspårsvägen 8, en mysig villa i dalastil, delvis i timmer med tillhörande modernt gästhus vackert inramat av gärdesgård i äkta dalaanda! Här får du en mysig liten gård med flertalet uteplatser och endast ett stenkast från Mora skidstadion! Det är även nära till skola och sporthall, idrottsplatser och cykelavstånd till centrum!
Bostaden välkomnar dig med rymlig hall med gediget trägolv, vidare har du matsal med stämningsfull, vacker vedspis med bakugn, i anslutning finns fullutrustat kök. Badrum med våtrumsmatta och tapet, duschutrymme, WC och handfat. Stort rum som i dagsläget används till kontor och salong, här finns helkaklat badrum med dusch, WC, handfat och tvättmaskin! Salongen har dessutom litet pentry och egen ingång, perfekt för vidare verksamhet där kunder kan komma in separat ingång alternativt uthyrningsdel!
På övre plan möts du av stort rum där plats för sängar eller övrig möblering finns, en WC renoverad 2022 och ett sovrum med plats för dubbelsäng samt en mysig braskamin.
Gästhuset rymmer 2 rum och kök med full utrustning samt badrum med dusch, WC, handfat och tvättmaskin, med andra ord även det lämpligt för uthyrning eller långväga gäster. Ljust och trevligt boende med stort sovrum och vardagsrum som ger plats för både soffa och matbord med stolar.
Här bor du i ett lugnt område med direkt närhet till oändliga elljusspår, naturen i Hemus naturreservat och du kan näst intill följa Vasaloppet från tomtgränsen!

Huset lämpar sig både som permanentboende samt fritidshus.

Karta för Skidspårsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-centralt-mora-kommun-skidsparsvagen-8-21297311

200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.