Skeppargatan 5 – 5 – Oxelösunds kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Skeppargatan 5

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåplans-villa belägen i centrala Oxelösund. Denna ljusa och luftiga bostad är perfekt för den som vill skapa sitt drömhem! Med visst renoveringsbehov kan du sätta din personliga prägel enligt dina önskemål och skapa något utöver det vanliga!

Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till lek, trädgårdsodling och härliga utomhusaktiviteter. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och skapa minnen med vänner och familj. Läget är optimalt med närhet till både havet, centrum och kommunikationer där du har allt du behöver inom räckhåll, från butiker och restauranger till skolor och fritidsaktiviteter. Med en kort cykeltur tar dig exempelvis till paradisiskt vackra Gamla Oxelösund med bad, båtliv och bygdegård.

Varmt välkommen till denna villa med oändliga möjligheter! Ge den din personliga touch och skapa ditt drömboende. Skeppargatan i Oxelösund är platsen där dina drömmar blir verklighet.

Observera att bostaden är besiktad och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring eftergenomförd affär – Allt för köparens trygghet!

Karta för Skeppargatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-centralt-oxelosund-oxelosunds-kommun-skeppargatan-5-21227755

550

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.