Skepparevägen 17 – 6 – Ronneby kommun

Utgångspris: 2.750.000 kr

Beskrivning av Skepparevägen 17


Välkommen till en gedigen familjevilla med fyra sovrum, vardagsrum med braskamin, allrum på ovanvåningen samt två badrum, tvättstuga/groventré och ett rymligt kök. Huset är beläget i Saxemara, som det sista huset på en återvändsgata, vilket ger en lantlig miljö samtidigt som det är gångavstånd till skolan.

Entréplanet är välplanerat med vardagsrummet som har både braskamin, utgång till husets baksida och uteplats, samt två sovrum, badrum och kök. Dessutom finns en funktionell tvättstuga/groventré.
För de som behöver fler sovrum är det lätt att sätta upp en vägg på ovanvåningen, vilket skapar tre sovrum, allrum och ett badrum.

Köket renoverades 2020, båda badrummen 2021 och tvättstugan 2019. Villan har solceller som installerades på taket 2019. Huset har därmed låga driftkostnader; den nuvarande barnfamiljen använder endast 11 600 kWh per år, varav solcellerna producerar cirka 7000 kWh av dessa. Huset värms med frånluftvärmepump från 2019 till vattenburna element.

Tomten är en hörntomt och ligger sist på återvändsgatan, vilket ger avskildhet på baksidan men samtidigt har barnen närhet till kompisar och skola.
Tomten erbjuder ett tunnelväxthus och odlingslådor för den trädgårdsintresserade. På husets gavel finns plats för kanske studsmatta och/eller en pool samtidigt som baksidan har en härlig uteplats där ni kan njuta av fågelsången från lövskogen. Baksidan av tomten är en naturtomt med olika nivåer, berg som sticker upp precis innan tomtens slut och där den härliga lövskogen börjar.

Saxemara är vackert beläget, endast 10 minuter från Ronneby. Här bor ni nära naturen och havet, med flera badplatser på bekvämt avstånd. I Saxemara finns även ett mysigt café/lanthandel samt skola. För de båtintresserade finns Saxemara båtklubb: http://saxemarabatklubb.se/

Karta för Skepparevägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-saxemara-ronneby-kommun-skepparevagen-17-21270196

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.