Skälsätravägen 34 – 8 – Tyresö kommun

Utgångspris: 8.995.000 kr

Beskrivning av Skälsätravägen 34

Detta fantastiska hus i nyskick anno 2016, är i en klass för sig med sin moderna design och utmärkta skick. Med hela 6 sovrum och genomgående vackra parkettgolv i valnöt är detta hemmet som har allt du letar efter.

Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet som skapar en känsla av rymd och gemenskap. Stora fönster släpper in ett härligt naturligt ljus som flödar genom hela huset och ger en känsla av harmoni. Dessutom finns en kamin centralt placerad för mysiga innekvällar när höstrusket tar vid.

Går du ut i trädgården möts du av en privat och ogenerad tomt som verkligen är en fridfull oas. På husets baksida i det soliga söderläget har en majestätisk altan anlagts och här kan du njuta av sommardagar vid poolen eller koppla av i spadelen med det lyxiga bubbelbadkaret. Trädgården är vackert anlagd med stenläggningar i granit och sjösten vid sidorna, trappor och belysning som ger den en förtrollande atmosfär, perfekt för kvällar under stjärnorna. Fokus har varit att skapa en välkomnande oas med underhållsfri växtlighet och marktäckare. För den odlingsintresserade har flertalet odlingsytor placerats på husets gavel och det finns även plommon-, äpple- och körsbärsträd. Älskar du bekvämlighet finns ett rymligt isolerat garage med en delvis färdiginredd lägenhet ovanpå, perfekt för uthyrning, gäster, tonåringar eller som hemmakontor.

Den låga driftskostnaden i kombination med befrielse från kommunal fastighetsavgift i ytterligare 8 år gör detta till ett mycket prisvärt boende. Söderläget på baksidan ger en perfekt möjlighet för solpaneler om du vill ha ytterligare lägre driftskostnader.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till allt det bästa Tyresö har att erbjuda. Med Tyresta nationalpark runt hörnet är detta den perfekta mixen av boendemiljö och i närheten finns både Barnsjön och Långsjön för bad och rekreation. Här har du endast 800 m till idrottsplats med padelbana, friidrottsanläggning, fotbollsplaner och ishall. Dessutom finns närhet till bra förskola och grundskola samt kommunikationer.

Här kan du skapa minnen med din familj och vänner i en miljö som genomsyras av komfort och elegans. Missa inte chansen att äga detta enastående hem.

Karta för Skälsätravägen 34

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-skalsatra-tyreso-kommun-skalsatravagen-34-21303440

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.