Skäggebergsvägen 8 – 8 – Sunne kommun

Utgångspris: 3 000 000 kr

Beskrivning av Skäggebergsvägen 8

Välkommen till Skäggebergvägen 8! Stig in i detta vackra hus från 1923 och låt dig omfamnas av dess eleganta 1900-talsdetaljer. Denna pampiga bostad om hela 235 kvadratmeter rymmer allt du kan önska dig – antingen som ett rejält familjehem där hela familjen får plats eller så kan man nyttja det som det görs idag, som två stora lägenheter med varsina ingångar där du har möjligheten att hyra ut en del eller två.

Träd in genom entrén och beundra de vackra välskötta trägolven som sträcker sig genom de rymliga rummen. Köket på nedre plan har renoverats på senare tid med dagens alla moderniteter och har smakfulla färger. Samtliga 6 sovrum i bostaden är rymliga. Man får plats med det mesta man kan önska sig, oavsett om det är dubbelsäng, tonåringens soffa eller barnens leksaker. Både övre och nedre plan har genomgått ett flertal renoveringar som nytt kök, badrum, flertal ytskikt och interiörer. Trots alla renoveringar har man ändå lyckats bibehålla den tidstypiska charmen.

Tomten är en hörntomt med en stor och inbjudande uteplats, uterum och ett garage som även rymmer ett mysigt gästrum. Bekvämt avstånd har du till både skola, idrottsanläggningar, sportanläggningar, centrum, Kolsnäsudden med dess populära sommarland och restauranger. Bättre läge än detta kan du knappast önska dig om du söker just dessa egenskaper.

Med andra ord finns alltså chansen att förvärva en sällsynt pärla från en svunnen tid, i ett eftertraktat och vackert område. Missa inte tillfället att upptäcka detta hus på plats genom att boka dig på visningen. Välkomna!

Karta för Skäggebergsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-sunne-sunne-kommun-skaggebergsvagen-8-21354379

Avstånd till vatten: 450 meter

Foto av: Charles Svensson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.