Skaffars väg 3 – – Borlänge kommun

Utgångspris: 3 300 000 kr

Beskrivning av Skaffars väg 3

Söker du ett stort och välskött hus i Skräddarbacken? Då kanske den här fantastiska villan på Skaffars väg 3 kan vara något för Dig!
På entrévåningen finner man de stora sociala ytorna som inbjuder till umgänge med både kök, ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel med öppen spis och matsal. Huset har ett mycket härligt ljusflöde med generösa fönsterpartier som gör att hela det upplevs ljust och luftigt. Här är det även gott om förrådsutrymmen och ett stort, vidbyggt garage med en motorstyrd port. På övervåningen finns hemmets mer privata delar med ett allrum och 4 sovrum, varav ett rum har ett eget badrum – en suit. Det här är inget ”vanligt” hus, utan något utöver det vanliga!

Tomten är lättskött och angränsar mot ett skogsparti som skapar lite insynsskydd, både friggebod och växthus finns på baksidan. Skräddarbacken är idealiskt för barnfamiljer, här bor man i direkt närhet till naturen med elljusspår, badplats i Dammyran, gångvägar, lekplatser och den omtyckta skolan (F-6) som ligger på cykelavstånd från huset. Till salu i mitten av maj.
.
Friggebod, växthus, vedbod.

Karta för Skaffars väg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-191m2-skraddarbacken-borlange-kommun-skaffars-vag-3-21321663

Avstånd till vatten: 350 meter

Foto av: Kristofer Skog @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.