Sjöhagsvägen 14B – 9 – Tyresö kommun

Utgångspris: 12 500 000 kr

Beskrivning av Sjöhagsvägen 14B


Att äga en strandtomt/sjötomt vid Drevviken är få förunnat men glädjande nog har vi återigen nöjet att erbjuda detta på attraktiva Persudde på Tyresö. Denna gång en klassiker i form av en riktigt rymlig 70-talsvilla med inbyggt dubbelgarage. Byggnaden önskar en del kärlek och omvårdnad för att återigen bli det fantastiska boende som läget kräver vilket priset såklart indikerar. Villan erbjuder totalt 9 rum varav 4-6 sovrum beroende på nästa ägares behov. Uppfarten lämnar plats för ett par parkerade bilar och ett integrerat dubbelgarage med elportar från 2020 som tryggt skyddar dina fordon. En rymligt entréhall med plats för ytterkläder välkomnar dig hem. Här finns även gäst wc och klädkammare samt access till dubbelgaraget. Våningsplanets sociala ytor består av ca 40 kvm vardagsrum med eldstad och utgång till altan med öppen spis mot vattnet och trädgården. Vardagsrum och kök öppnar upp mot varandra och genom den öppna planlösningen och stora fönster bjuder adressen på en rogivande utsikt över Drevvikens vattenspegel. Den privata delen av entréplanet rymmer 3-4 sovrum varav primary bedroom med dressing room och access till renoverat badrum med badkar, dusch och dubbla handfat samt takfönster.

Souterrängplanet är lika stort det med en gillestuga/allrum med utgång till tomten. Här finns nästintill överdrivet generöst med förvaringsutrymmen, 1-2 sovrum, hobbyrum och en liten relax med dusch och bastu. Tomten är något terrasserad vid byggnaden vilket kanske underlättar ett framtida pooldäck innan tomten planar ut med gräsmatta hela vägen ner till brygganläggningen vid Drevvikens strandkant.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

Karta för Sjöhagsvägen 14B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-tyreso-persudde-tyreso-kommun-sjohagsvagen-14b-21349156

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.