Sjöhagavägen 6 – 5 – Vingåkers kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Sjöhagavägen 6

Äntligen har vi nöjet att presentera detta fantastiska hem i lugna och barnvänliga Marmorbyn! Huset är ett gediget byggt Anebyhus fördelat på fem rum och kök. Bostaden erbjuder bl.a ett helkaklat badrum med vackra plattor från Spanien, ett modernt och stilrent kök med vitrinskåp och en underbar inglasad altan med utsikt över Kolsnaren.

Tomten är vacker och grönskande med en oändlig lista av växter med säljarnas kärlek till trädgård. Klicka på läs mer hos mäklaren.
Det här bör upplevas på plats. En stig längs tomten leder dig till badplats och båtbrygga. Till höger om den finns en allmän badplats.

Fiber finns indraget. Solceller är installerat. I kombination med braskamin (Täljsten) bidrar detta till otroligt låga driftkostnader.
Under åren har huset genomgått många stora renoveringar. Klicka på läs mer hos mäklaren för renoveringslista.

Marmorbyn är en bruksort grundat genom marmorbrytning fram till 80-talet. Gamla bruket finns inte kvar men ett litet museum i Bygdegården finns.
Området är en riktig svensk idyll med gångavstånd till det mesta: Förskola. Nybyggd skola. 24/7 miniaffär och IP. Till Vingåker och Katrineholm tar det 15 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Sjöhagavägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vingakers-kommun-sjohagavagen-6-21348946

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.