Sjöhagavägen 2 – 6 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 2.550.000 kr

Beskrivning av Sjöhagavägen 2

Nu släpps en härlig villa i populära Svanberga, cirka 10 minuter norr om Norrtälje med bil.
Stig in i den här enplansvillan och upptäck en harmonisk tillflyktsort med gott om plats för hela familjen. Med sin moderna design och utvalda detaljer ger villan dig en känsla av att känna sig som hemma. Den retroinspirerade planlösningen skapar en rymlig atmosfär som är perfekt för både familjeliv och underhållning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig samtidigt en fantastisk utsikt över den omgivande trädgården.

Köket är en mästares dröm, utrustat med bra apparater och stilfulla ytor. Här kan du utforska dina kulinariska färdigheter och bjuda in familj och vänner till minnesvärda måltider. En av de bästa grejerna med köket är att det är avdelat i en arbetsdel och en matrumsdel, men fortfarande med öppenhet som tumregel. Det generösa vardagsrummet inbjuder till avkoppling och sällskap, med gott om plats för soffor och en bekväm sittgrupp. Även ett extra matbord ryms här samt att du hittar utgången till den underbara altanen utanför.
Sovrummen är omsorgsfullt utformade för att ge en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp utvilad och redo för dagen. Det stora huvudsovrummet har gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter, även de mindre har garderober och ytor för säng eller skrivbord.

Den privata trädgården är en sann pärla. Här kan du njuta av soliga dagar, odla dina favoritblommor eller låta barnen leka fritt. Trädgården erbjuder även två rymliga uteplatser där du kan bjuda in till grillkvällar och skapa minnen tillsammans med dina nära och kära.
På fastigheten hittar du också ett stort garage som är utrustat med plats för bil och andra saker inuti och installerad laddbox för elbil på framsidan. Så modernt!

Svanbergas läge är perfekt för den som söker en kombination av naturskön omgivning och närhet till stadens bekvämligheter. Med närhet till grönområden, parker och vackra strövområden kan du njuta av frisk luft och rekreation. Samtidigt är det lätt att ta sig till affärer, restauranger och skolor för att möta dina vardagsbehov. Jag vill passa på att nämna att Svanbergaskolan är en av kommunens mest populära med årskurs 1-9, grundskola.

Denna enplansvilla i Svanberga är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Kom och upptäck möjligheterna själv och låt dina drömmar bli verklighet i denna fantastiska villa.

Karta för Sjöhagavägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-svanberga-norrtalje-kommun-sjohagavagen-2-20333999

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.