Sjöatorp Sjösidan 1 – 4 – Alvesta kommun

Utgångspris: 8.000.000 kr

Beskrivning av Sjöatorp Sjösidan 1

Drömmen om egen strand, brygga, pool och dessutom ett fantastiskt bostadshus som är både genomtänkt och exklusivt, kan nu bli sann. Sjöatorp Sjösidan är en riktig oas att trivas i många år framöver.
Läget kan inte bli bättre, särskilt om ni uppskattar lugnet, naturen, fiske, spegelblank sjö, fågelkvitter, ett morgondopp i sjön eller poolen. Bostaden, byggd 2016 har en boarea om 195 kvm med en välplanerad planlösning där kök och vardagsrum smälter samman och blir en mötesplats för hela familjen. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum, wc och tvättstuga. På tomten finns växthus som ger möjlighet att nyttjas både som uterum samt för odling. Attefallshus/gästhus med egen wc, dusch och kök ger möjligheter. Stor carport med gjuten platta som även följer runt till entré. Fiskerätt finns!

Här bor ni på ett behändigt avstånd in till Alvesta där närmaste service finns. In till Stortorget i Växjö är det ca 25 minuter med bil. Lagom avstånd för dig som exempelvis arbetspendlar. Närmaste förskola och skola finns i Hjortsberga/Sjöatorp.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Johan Florå

Karta för Sjöatorp Sjösidan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hjortsberga-alvesta-kommun-sjoatorp-sjosidan-1-20003195

50