Sjätte villagatan 2A – 5 – Borås kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Sjätte villagatan 2A

Välkommen till detta fantastiska parhus beläget på Sjätte Villagatan 2A i hjärtat av Borås. Här erbjuds en perfekt kombination av centralt läge och avskildhet, vilket ger dig möjligheten att njuta av stadens puls samtidigt som du kan dra dig tillbaka till lugnet.

Det rymliga parhuset sträcker sig över hela 116 kvadratmeter boyta samt 58 kvadratmeter biyta och erbjuder generösa ytor för att skapa ditt drömhem. Med en genomtänkt planlösning ger denna bostad en känsla av rymd och ljus i varje rum. Köket i bostadsrätten är modernt och stilrent, med gott om plats. Badrummet är också modernt och har en praktisk layout. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i samtliga sovrum. Här kan du flytta in direkt och börja njuta av det bekväma och stilfulla boendet, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer som söker ett bekvämt och välkomnande hem med närhet till förskolor, grundskolor samt gymnasium. En busshållplats finns i närheten av parhuset, liksom riksväg 40. En kort promenad och du är i centrala Borås.

Läget på Sjätte Villagatan 2A erbjuder dig närhet till allt som Borås har att erbjuda. Med centrala Borås runt hörnet har du tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och evenemang. Samtidigt ger det avskilda läget dig möjligheten att komma bort från stadens brus och njuta av lugnet och ro i ditt hem.

Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara parhus på Sjätte Villagatan i Borås. I ett attraktivt läge är detta verkligen ett hem att längta efter. Kontakta mig för att boka en visning och upptäck möjligheterna som detta parhus har att erbjuda. Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Gabriel Kara på SkandiaMäklarna
0735190810

Karta för Sjätte villagatan 2A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-villastaden-boras-kommun-sjatte-villagatan-2a-20877104

Avstånd till vatten: 750 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.