Siriusvägen 31 – 5 – Sundsvalls kommun

Utgångspris: 1 950 000 kr

Beskrivning av Siriusvägen 31

Varmt välkomna till Siriusvägen 31 i populära Nolby. Denna tilltalande, mycket praktiska 1,5-plansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum i söderläge, ett ljust och rymligt kök med rostfria vitvaror, matsal, vardagsrum, tre bra sovrum, kontor, tvättstuga, matkällare, två toaletter, badkar samt dusch. Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de nuvarande 3,5 sovrummen. Andra fördelar med huset är att både fjärrvärme och fiber är indraget samt att elbilsladdare är installerat.

Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst. Här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt söderläge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med möjlighet till rabatter, planteringar, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade.

Flera förskolor finns i närheten och närmaste förskola ligger rakt över gatan, närmaste skola ligger i området (Solede skola) och matbutik m m finner ni i Kvissleby eller Njurundabommen. I Kvissleby finns vårdcentral, skola, badhus, restauranger, systembolag m m. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum på bara några minuter.

Varmt välkomna att boka in er på visning.

Karta för Siriusvägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nolby-sundsvalls-kommun-siriusvagen-31-21328433

Avstånd till vatten: 450 meter

Foto av: Hannah Bojesen @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.