Simlingevägen 75-0 – 5 – Trelleborgs kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Simlingevägen 75-0

Välkommen till denna friliggande familjevilla med fritt läge och en fantastisk utsikt över fälten. Fastigheten erbjuder en härlig uteplats med många soltimmar, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Dessutom finns det gott om plats för två bilar i garaget.

Läget är barnvänligt och stranden ligger inom bekvämt cykelavstånd, vilket gör det till en idealisk plats för familjer att bo. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter.

Interiört finns det möjligheter att modernisera och skapa ditt drömhem. Bostaden består av fem rum varav 3 sovrum och har en total yta på 136 kvadratmeter.

Med en tomtarea på 795 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Dessutom finns ett trädgårdsförråd för förvaring av trädgårdsredskap och annat.

Denna villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en fridfull miljö med fri utsikt. Perfekt för den som söker en renoveringsmöjlighet till ett attraktivt pris. Låt fantasin flöda och ta chansen att skapa ditt drömboende på Simlingevägen.

Karta för Simlingevägen 75-0

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gislovs-strandmark-trelleborgs-kommun-simlingevagen-75-0-21345183

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.