Silvåkragatan 9 – 7 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Silvåkragatan 9

Välkommen till Silvåkragatan 9, där ett omsorgsfullt renoverat hem står redo att omfamna er nästa familj. Med sina imponerande 172 kvm boyta erbjuder detta hus en rymlig och bekväm tillvaro.
Här möts ni av ett ljust och luftigt vardagsrum som inbjuder till gemenskap och avkoppling. De sex väl tilltagna sovrummen skapar en idealisk plats för hela familjen att trivas och växa. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bidrar till en härlig atmosfär och skapar generösa ytor för umgänge.

För de soliga dagarna finns en insynsskyddad trädgård där ni kan njuta av lugn och ro. Perfekt för familjepicknicks eller en stunds avkoppling. Huset rymmer också två helkakade och nyligen renoverade badrum, vilket gör morgonrutinerna smidiga och bekväma. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som underlättar vardagen. För den bilägande familjen erbjuder Silvåkragatan 9 både biluppfart och garage, vilket ger bekvämlighet och skydd åt era fordon. Här får ni det bästa av både inomhus- och utomhuslivet, allt inramat av en omsorgsfullt uppdaterad bostad. Detta är verkligen det perfekta hemmet för den stora familjen som söker både komfort och funktionalitet.

Här bor du med närhet till motorvägen, affärer och butiker såsom Ica Maxi, Lidl och City Gross. Du kan enkelt ta dig till Helsingborg Central med buss (Ca 12 minuter) eller med bil (Ca 8 minuter). Förskolor, skolor finns i närheten.

Karta för Silvåkragatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-brohult-dalhem-helsingborgs-kommun-silvakragatan-9-21270396

Avstånd till vatten: 2600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.