Sillerbovägen 220 – 5 – Ljusdals kommun

Utgångspris: 2.500.000 kr

Beskrivning av Sillerbovägen 220

Välkommen till ett extraordinärt hem i hög standard med närhet till vatten, skog och natur. Sillerbovägen 220 är inte bara ett hus, det är ett magiskt tillflyktsort som har genomgått omfattande renoveringar genom åren och som nu håller allra högsta klass. Om du drömmer om att äga ett hem som definierar lyx och avskildhet, är detta din chans att göra drömmen till verklighet.

Med 5 generösa rum som sträcker sig över 160 kvadratmeter finns här tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas. Renoveringarna har skapat en modern och stilren atmosfär som ger en känsla av komfort och elegans. Detta hem passar perfekt för familjer, par eller ensamstående och erbjuder den ultimata harmonin mellan lantlig enkelhet och modern bekvämlighet.

Fastighetens charm och mångsidighet är slående, och dess rymliga och välskötta tomt ger utrymme för både kreativa trädgårdsprojekt och avkopplande stunder under öppen himmel. Här finner du en imponerande lada som erbjuder en mängd förvaringsmöjligheter för dina projekt och prylar, tillsammans med ett uthus, ett hebre och andra byggnader som ger möjligheter att anpassa fastigheten efter dina behov. För djurälskaren finns möjligheter att ha höns och andra smådjur.

Denna fastighet är en fristad för de flesta. Den är idylliskt belägen vid vattnet, vilket ger dig möjligheten att njuta av fridfulla stunder med naturen som din närmaste granne. Skogen och vildmarken finns också inom räckhåll, perfekt för äventyr och utflykter.

Sillerbovägen 220 är en unik möjlighet att äga ditt drömboende. Här finner du den perfekta balansen mellan modern komfort och en lugn tillflyktsort i naturen. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka in en visning av detta extraordinära hem. Din dröm väntar på dig!

Karta för Sillerbovägen 220

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ljusdals-kommun-sillerbovagen-220-20798115

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.