Sigurdsuddevägen 8 – 6 – Kalix kommun

Utgångspris: 695.000 kr

Beskrivning av Sigurdsuddevägen 8

Denna charmiga villa ligger naturnära och nära havet i den idylliska skärgårdsbyn Båtskärsnäs. Med sitt läge på en höjd erbjuder huset en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här kan du uppleva lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har havet inom bekvämt avstånd. Byn ligger med närhet till Frevisörens havsbad och deras åretruntöppna restaurang. Här finns även elljusspår för skidåkning och promenader.

Huset är på 90 kvadratmeter och erbjuder en bekväm och trivsam bostadsmiljö. Det har en vacker fasad som renoverades ca år 2004, ett nytt tak från ca 2000 samt nyare fönster. Dessutom finns det ett fint gårdshus med gott om förvaringsmöjligheter samt en gästdel med kök, allrum och WC.

Tomtarean är generös med sina 2024 kvadratmeter och ger dig möjlighet att njuta av den omgivande naturen och utrymme för trädgårdsaktiviteter eller för att bara koppla av och njuta av lugnet.

Detta är verkligen ett charmigt hus med ett vackert läge och alla bekvämligheter du kan önska dig. Missa inte chansen att bli ägaren till detta underbara hem i skärgården. Välkommen till Sigurdsuddevägen!

Karta för Sigurdsuddevägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-batskarsnas-kalix-kommun-sigurdsuddevagen-8-21297033

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.