Schottisvägen 12 – 7 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Schottisvägen 12

Huset erbjuder Dubbla kök! Invändigt och utvändigt finns flertalet positiva egenskaper. Snyggt och välutrustat kök, stilrena badrum och , fina ytskikt och tilltagna ytor är några få av fördelarna invändigt. Utvändigt finner två altaner, vilket bidrar till det stilrena boendet. Varmt välkommen att boka upp er på visning!

Med en idylliskt läge nära parker, lekplatser och skolor blir detta boende den ultimata familjeoasen.

Detta rymliga hem erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De generösa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär för gemensamma aktiviteter och umgänge. Den ljusa och öppna planlösningen gör det lätt att hålla koll på barnen samtidigt som man lagar middag eller slappnar av i vardagsrummet.


Uteplatsen är en dröm för både barn och vuxna. Den stora trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och spel, medan den mysiga uteplatsen är perfekt för grillkvällar och sommarfester. För den som älskar trädgårdsarbete finns det gott om möjligheter att skapa en egen grönskande oas.

I det här området finns det gott om aktiviteter för barn i alla åldrar. Med närhet till lekplatser, grönområden och skolor blir det enkelt för barnen att hitta på roliga och lärorika saker varje dag. Dessutom är grannskapet välkomnande och tryggt, vilket ger föräldrarna extra sinnesfrid.

Obs ett av köken saknar vatten och avlopp.

Karta för Schottisvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-agnesberg-goteborgs-kommun-schottisvagen-12-21297071

1100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.