Sättravägen 14B – 5 – Örebro kommun

Utgångspris: 5 695 000 kr

Beskrivning av Sättravägen 14B

Denna enplansvilla med ett förtjusande högt läge i Lillån är en pärla på marknaden och erbjuder en kombination av elegans, komfort och praktiskt utnyttjande av utrymme. Med en utmärkt planlösning och generösa ytor välkomnar detta hem dig med en känsla av en bekväm och trivsam atmosfär.

Den familjära atmosfären genomsyrar varje hörn av detta underbara hem, där varje detalj är planerad för att skapa en harmonisk praktisk vardag för alla i familjen. Uterummet är en plats där du kan njuta av lugna stunder eller härligt umgänge året om. Utanför finns ett härligt soldäck där du njuter av morgon och förmiddagssol. Högt läge och vacker utsikt mot skogen. Här finns en stentrapp som ger en smidig genväg till till den närbelägna motionsslingan i skogen.

Det stora och praktiska köket från Kvänum är en dröm för matlagningsentusiasten med sin eleganta köksinredning. Stenbänkskiva i portugisisk kalksten och två lyxiga vinkylar sätter en extra touch på kökets höga kvalitét. Stor diskho och ugn med pizzafunktion är andra fördelar detta kök erbjuder. Praktisk och välplanerad arbetsdel samt genröst utrymme vid matplatsen. Matplatsen är belägen i ett burspråk med stora fönsterpartier som vetter mot entrésidan och ger ett härligt ljusinsläpp.
Hjärtat i huset är det stora vardagsrummet som skapar en öppen planlösning. Här finns utrymme för en stor matplats och även gott om utrymme för soffor. Vardagsrummet förgylls av en värmande och mysig eldstad. Stora skjutbara glaspartier mot det mysiga uterummet som kan användas året runt.

Villan har tre fina sovrum och två bra badrum. Ett av badrummen är utrustat med en bastu. Detta ger gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Extra plus i denna planlösning är allrummet som är beläget vid det stora sovrummet. En perfekt avskild avdelning för filmkvällar, spelhörna eller lekrum. Detta rum kan även delas av för den som har behov av ett extra sovrum/kontor.

Groventrén med tillhörande tvättstuga bidrar till den praktiska sidan av boendet.
Nybyggda garaget med separat förråd ger gott om utrymme för förvaring och skydd för dina fordon och verktyg.

Denna fastighet har de senaste åren genomgått en omfattande transformation till ett mycket modernt och praktiskt boende för barnfamiljen. Hela tomten har anlagts med fina och lättstötta stenpartier och gräsmattor. Här finns en studsmatta nedsänkt i marken med tillhörande skyddsnät, familjen har även anlagt en skjutbar skottramp till hockeyfantasten. Gräsparti lämpligt för boulespel eller andra lekar. För trädgårds- eller planteringsentusiasten finns fina odlingsmöjligheter i platsbyggda planteringslådor som har ett inbyggt bevattningssystem och även för frilandsplantering.

Garaget byggdes år 2021 och har en separat förrådsdel som är isolerad. Gott om utrymme för parkering på uppfarten som anlagts med fina stenplattor 2023. Snygg stentrapp leder dig mot entrén och en generös uteplats med tillhörande pergola. Här njuter du av en fin utsikt över omgivningarna i kvällssolens härliga strålar. Intill uteplatsen finns en vacker björkbambu som även ger ett behagligt ljud av vinden, inbygd bevattning till bambubusken.

Detta är verkligen ett hem som sticker ut över det vanliga och erbjuder en unik möjlighet att leva det goda livet i en av Örebros mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att bli ägare till denna extraordinära bostad!

Karta för Sättravägen 14B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lillan-orebro-kommun-sattravagen-14b-21332319

Avstånd till vatten: 2100 meter

Bild från: Foto av: Elina Wilnersson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.