Sätra gränd 48 – 5 – Örebro kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Sätra gränd 48

Välkommen till ditt framtida hem på Brunnsgärdet i Adolfsberg – ett enplansradhus med en idyllisk omgivning. Denna välplanerade bostad har utökats med ett extra rum, vilket ger dig hela 4 sovrum för att skapa utrymme för hela familjen och mer.

En av de verkliga pärlorna med detta radhus är den lugna baksidan som vetter söderut mot ett vackert skogsområde. Här kan du njuta av solen och stillheten samtidigt som du har naturen som granne. Perfekt för avkoppling och trivsel.

Beläget på Brunnsgärdet har du förmånen av närhet till både Adolfsbergs centrum och Marieberg köpcentrum. Med cykelavstånd till centrum och gott om allmänna kommunikationer i närheten blir vardagen smidig och bekväm. Skolor och förskolor finns i området, och ICA Parkhallen gör din vardagsshopping enkel och nära.

Sammanfattningsvis erbjuder detta enplansradhus en harmonisk kombination av rymligt boende, lugn omgivning och närhet till alla bekvämligheter. Ett perfekt hem både för gammal som ung. Tveka inte att kontakta oss för en visning och låt detta bli starten på ditt nya kapitel i Brunnsgärdet!

Karta för Sätra gränd 48

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-brunnsgardet-orebro-kommun-satra-grand-48-21280231

2200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.