Sankt Sigfridsvägen 17 – 7 – Nybro kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Sankt Sigfridsvägen 17

Välkomna till en riktigt fin villa i barnvänliga Hanemåla! Här, på en återvändsgata, ligger detta hus pampigt på en höjd, vilket gör det helt insynsskyddat från gatan. Villan erbjuder många möjligheter eftersom sovrummen är fördelade på tre plan. Med ett sovrum på entréplan, två på övre plan (med möjlighet till tre) samt två på källarplan passar det såväl tonårsboende som dig som vill ha hemmakontor eller när du har gäster på besök.

Från gatan leder en trappa upp på höjden där huset ligger. Gången upp till entrén är stenlagd och på framsidan intill huset finns en uteplats i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. I hallen känner du direkt att detta är en villa utöver det vanliga. Stora, blanka klinkerplattor ligger på golvet och en svängd trappa med små spotlights som lyser upp nedtill ger en känsla av lyx. Till vänster kommer du in i ett stort allrum med fönster åt två håll. Rummet är stort med gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv. Innanför allrummet finner du ett av de fem sovrummen, här med samma parkettgolv som i allrummet.

Från allrummet når du även köket. Här kan du som gillar att laga mat verkligen njuta. Köket är riktigt snyggt med en kombination av mörka och vita luckor, samt vitt kakel som ger en fräsch känsla. Ett stort fönster mot trädgården på baksidan ger ett härligt ljusinsläpp. Ovanför en av arbetsbänkarna är det öppet ovanför, in mot matplatsen, vilket ger en öppen känsla och är praktiskt när du serverar måltiderna eller dukar upp en festbuffé. Vidare från köket leder en dörr till groventrén, som är lika snygg som huvudentrén med samma blanka klinker på golvet. Här hittar du också det ena badrummet som har dusch och toalett. Badrummet är helkaklat med snygga material och en våtrumsfläkt som ger bra ventilation.

Från groventrén leder en trappa ner till källarplan som även den helt klart känns som en bodel. Här finns två sovrum, alternativt kontor och sovrum/gästrum. Snygg glasbetong ger läckert ljusinsläpp i det inre rummet. Även här ligger samma parkettgolv som i övriga huset. Nedanför trappan leder en korridor med klinker på golvet bort till husets tvättstuga. Tvättstugan är även den ett rum att trivas i. Snygg och praktisk med kakel och klinker, diskho och arbetsbänkar. Här kan du drömma dig bort och kanske lyssna på en podd eller ljudbok medan du viker tvätt eller stryker. Nu blir plötsligt tvätten något du ser fram emot. Lite egentid helt enkelt. Från tvättstugan leder en dörr vidare till ett stort förrådsrum. Här finns en ytterdörr som leder ut till trädgården mot garaget. Praktiskt när du kommer in från trädgården eller vill gå ut och hänga tvätten ute.

Sist men inte minst – övre plan! Här finns två sovrum och ytterligare ett stort allrum. Här har det tidigare varit två mindre rum, så möjlighet finns att få ytterligare ett sovrum i kombination med ett mindre allrum. Samma snygga parkettgolv ligger genomgående i hela huset. Här på övre plan finns det större badrummet där du kan njuta av ett avkopplande bubbelbad efter en lång dag på jobbet.

Trädgården är på hela 1 570 kvadratmeter och har en stor öppen yta på baksidan där hela familjen får plats med olika aktiviteter. Här finns plats för lek, odling eller en gäststuga om det behovet finns. Både läget uppe på en höjd samt trädgårdens växtlighet i form av träd och buskar ger fint insynsskydd. Tack vare trädgårdens storlek får du sol både för- och eftermiddag på olika ställen. På baksidan finns en upphöjd uteplats där du kan sitta med en kaffekopp och titta när barnen leker på den stora gräsytan nedanför.

I området finns skola f-6 och två förskolor. Här har du också nära till fantastiska Svartbäcksmåla Aktivitetsområde, se mer under länkar.

Den här villan är verkligen i fint skick med snygga materialval! Här kan du använda de olika rummen efter familjens behov vid olika tidpunkter.
Här bor du bra!

Missa inte chansen att komma och se den här härliga fräscha villan!
Hör av dig för m

Karta för Sankt Sigfridsvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-nybro-nybro-kommun-sankt-sigfridsvagen-17-21317777

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.