Sankt Persgatan 4 – 7 – Mjölby kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Sankt Persgatan 4

Denna vackra sekelskiftesvilla, belägen på Sankt Persgatan 4 i Mjölby, öppnar upp för en fantastisk boendemiljö. Med sina imponerande 285 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa generöst med utrymme för hela familjen.

Här möts du av en välplanerad planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus i varje rum. De höga taken ger en extra dimension till boendet och bidrar till den luftiga atmosfären. Dessutom har bostaden nyligen fått ett nytt plåttak och bergvärme, vilket ger både trygghet och effektivitet.

Trädgården är en oas för avkoppling och underhållning. Här kan du njuta av den uppvärmda poolen och det stora poolområdet med gott om utrymme för solstolar och uteplatser. Perfekt för att samla familj och vänner under soliga dagar.

Läget är optimalt med närhet till barnomsorg, resecentrum, centrum och friluftsområden. Här kan du njuta av både stadens puls och naturens lugn.

Denna sekelskiftesvilla är en perfekt kombination av bevarad stil och charm, tillsammans med moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Välkommen till Sankt Persgatan 4!

Karta för Sankt Persgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-mjolby,-ostra-mjolby-kommun-sankt-persgatan-4-21297375

250

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.