Sandstigen 2 – 5 – Marks kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Sandstigen 2

Huset behåller sin charm med stora delar av det ursprungliga utseendet intakt, vilket ger köparen en unik möjlighet att anpassa det efter sina egna preferenser. Ommurad södergavel med några uppgraderade fönster har redan tillförts under 2011, likaså en omdränering strax innan millenniumskiftet men det finns fortfarande utrymme för ytterligare moderniseringar.

Den genomtänkta planlösningen på entréplanet inkluderar bland annat kök, vardagsrum, badkar och toalett vägg i vägg men separerade och tre sovrum. Dubbla trappor ner till källarplan där fina förvaringsmöjligheter och en rymlig bodega, vilket ger gott om plats för familjen att växa och trivas. Bekväm åtkomst till bilen från groventrén som ligger med direkt anslutning till köket och trevlig uteplats med sjöstensplattor på baksidan som nås från de generösa sällskapsytorna.

Trädgården är lagom stor i storlek och erbjuder möjligheter för både trädgårdsarbete och lek, vilket skapar en trevlig och avkopplande utomhusmiljö för hela familjen att njuta av.

Karta för Sandstigen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-kinna-marks-kommun-sandstigen-2-21330128

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.